Danse fitness og Danse fitness Go Slow

 

Danse fitness

Danse fitness er som navnet siger en blanding af dans og fitness. Timen er bygget op omkring simple dansetrin, der går igen, og danner grundlag for en høj puls og sved på panden. Her er plads til sjov, grin, pjat og ballade, og det handler IKKE om at danse perfekt, men om at give den gas. Danse-fitness er for alle – uanset alder, kondition, former og størrelser!

Mød op til en uforpligtende prøvetime!!!

Ingen træning i efterårsferien

Mød op til en uforpligtende prøvetime!!!

Onsdag kl. 18.15 – 19.15 Skals Idrætscenter Hal 2

 

Dansefitness Go Slow

Danse-fitness Go Slow er holdet for dig, der elsker dans, men samtidig synes, at en traditionel Dansefitness-time går for hurtigt – eller indeholder for mange hop.
Som i en traditionel dansefitness time, er timen bygget op omkring simple og lette dansetrin, der går igen – i en kombination med glad musik.

Forskellen fra en almindelig Dansefitness-time er, at her på holdet bliver trinene gentaget en ekstra gang, ligesom vi har skruet en smule ned for tempoet.
Her handler det mindre om at være hurtig, men mere om at have det sjovt, grine, pjatte – og få rørt hele kroppen til glad musik.

Onsdag kl. 19.30 – 20.30 Skals Idrætscenter Hal 2

Mød op til en uforpligtende prøvetime!!!
Ingen træning i efterårsferien

 

Tilmeld dig holdet      Kontakt afdeling 

Tilmelding af Gymnastik hold

Følg Skals Gymnastikforening

Skals Gymnastikforening
I hjertet af Jylland finder du os. Skals gymnastikforening er en bredde idrætsforening med mange sportslige afdelinger. Læs mere om afdelingerne her på siden

Her bor vi
Skals Idrætscenter
Kærvej 9
8832 Skals