Vil du være med til at gøre en forskel?

Personlig udvikling, nye kompetencer og et fantastisk fællesskab er blot nogle af plusserne ved at yde en frivillig indsats. Samtidig styrker det dit CV.

What’s in it for you?

Bliv frivillig instruktør inden for din idræt, i bestyrelsen i Skals GF  – og mærk styrken i fællesskabet.

Du får blandt andet personlig udvikling, nye kompetencer og et stærkt netværk. Belønningen finder du også i den glæde, du oplever, når et veltilrettelagt træning/undervisning giver hundredvis af børn og voksne en oplevelse, de husker. Eller måske tænder du på at se forandringer, du selv har været med til at skabe, løfter sporten og giver flere udøvere?

Danske arbejdsgivere ser det også som et plus, når kandidater kan skrive frivilligt arbejde på CV’et. Det vidner nemlig om overskud, drive og ansvarlighed. (Kilde: Jobzonen.dk)

Hvordan kan du hjælpe?

Vi kan bruge alle færdigheder, og arbejdet spænder vidt. Vil du hjælpe til konkrete arrangementer, eller vil du have fingeren med i spillet, når der tænkes nyt og stort? 

Der er plads til alle slags frivillige.

  • Interesserer du dig for en idrætsgren, og kunne du tænke dig at træne andre? Bliv frivillig træner eller hjælpetræner hos os.
  • Synes du, organisering, planlægning og styring af events er spændende? Bliv frivillig i Skals GF og hjælp til, når der skal planlægges arrangementer og tiltag.
  • Måske er du mere interesseret i udvikling, innovation og nytænkning? Tag del i udviklingen af nye tiltag hos os – eller vær med til at udvikle på eksisterende.
  • Er du helt på hjemmebane, når der snakkes hjemmesider og IT eller Facebook, Instagram, Snapchat osv.? Vi vil gerne have en hjælpende hånd til udbygning og opdatering af vores hjemmeside -Facebookside eller -gruppe, hvor du kan hjælpe med at lave opslag; lægge billeder ind fra arrangementer, oplyse om nye tiltag og meget mere.
  • Har du lyst til at arbejde med nutidens og fremtidens udviklingsmuligheder til gavn for Skals

Vælg en afdeling du øsnker at blive kontaktet af:

Samtykke

2 + 15 =

Følg Skals Gymnastikforening

Skals Gymnastikforening
I hjertet af Jylland finder du os. Skals gymnastikforening er en bredde idrætsforening med mange sportslige afdelinger. Læs mere om afdelingerne her på siden
Information
Om Skals Gymnastikforening
Vedtægter
Her bor vi
Skals Idrætscenter
Kærvej 9
8832 Skals