Sådan tilmelder du dig

 

1. Vælg ønskede hold i menuen
2. Klik på Tilmeld holdet
3. To muligheder A eller B:
A: Har deltageren gået til gymnastik i en tidligere sæson er han/hun givetvis oprettet i vores system allerede og derfor behøver man IKKE oprette han/hun igen med alle oplysninger. Hvis du ikke kan huske adgangskoden så tryk på “Glemt adgangskode” og bed om nyt. Denne anvendes sammen med mail eller mobil for at komme til betaling. Hvis der går kludder i det så start forfra efter mulighed B) (se nedenfor) og opret med alle oplysninger og husk at det er for den som skal gå på holdet!
B: Nyt medlem: Indtast deltagerens oplysninger. Det er vigtigt at indtaste mobil nr. OG e-mail adresse. Melder du dit barn til, er det vigtig at det er barnets personlige oplysninger og din egen E-mail adresse (som er den der tjekkes for der kommer givetvis oplysninger herigennem).

4. Klik på Tilmeld og følg vejledningen (Dankort/Visa-Dankort/Mastercard)
5. Hvis du ikke har mulighed for at betale med Dankort/Visa-Dankort/Mastercard) og dermed tilmelde via online-tilmelding så skriv en mail: tryk på knappen KONTAKT AFDELING, og send en mail med følgende informationer:

Deltagers navn Hold
Adresse Telefon nr. Fødselsdag E-mail adresse

6. Jeg opretter så deltageren i systemet. Betaling sker via opkrævning som sendes til mail adressen angivet og denne kan så betales via netbank/bank. På den måde kommer deltageren med på listen af tilmeldte.
7. Hvis ingen af disse muligheder kan anvendes så udfyld mest muligt af ovenstående informationer og aflever til træneren. Derefter oprettes deltageren i system som tilmeldt og et girokort udleveres til betaling.

 

 

Tilmeld dig holdet

 

Tilmelding af Gymnastik Hold

Følg Skals Gymnastikforening

Skals Gymnastikforening

I hjertet af Jylland finder du os. Skals gymnastikforening er en bredde idrætsforening med mange sportslige afdelinger. Læs mere om afdelingerne her på siden

Her bor vi

Skals Idrætscenter
Kærvej 9
8832 Skals