Gymnastik 

 

02.01.2022

Vi forventer at starte gymnastikholdene op i uge 2. Vi ser dog tiden an i løbet af uge 1.

Da Mette Møller holder en pause som instruktør har vi desværre ikke Danse fitness for hverken børn eller voksne i forårssæsonen i 2022. Vi håber på at kunne starte holdene op i næste sæson :-).

September 2021

Skals Gymnastikforening Gymnastik har nu alle holdene for sæson 2021/2022 klar og vi glæder os til at komme i gang igen og håber at vi nu kan komme til at gennemføre hele sæsonen sammen 🙂

Kom endelig og få en prøvetime 🙂

Vi kan altid bruge friske kræfter i gymnastikafdelingen – også selvom du eventuelt ikke har erfaring, men bare lyst til at være en del af et hold, tilbyder vi dig gerne et DGI-kursus, der passer til dig. Alle holdene er i tæt samarbejde med gymnastikudvalget. 

Hvis det har interesse, eller du har spørgsmål, kan du kontakte: 

Marie: marie_oee@hotmail.com , tlf: 2513 7121 

Anja: anja_gb@hotmail.com, tlf: 5132 5382 

Stina: stinafp@hotmail.com, tlf. 3114 9155

Husk at det stadig er en god ide at hvis du har symptomer på sygdom så bliv hjemme samt fortsæt med at have god og grundig håndhygiejne (vask og sprit hænder ofte), samt host/nys i ærmet. Der vil fortsat være sprit tilgængeligt.

Vi vil indtil videre fortsat registrere alle trænere, hjælpere og børn til hver træning for at lette en eventuel smitteopsporing.

Senior fitness er desværre ikke på programmet i år men vi håber på at kunne tilbyde det igen næste sæson. I Skals dækker gymnastik over en bred paletten af aktiviteter og hold. 

Læs mere om de forskellige hold og hvornår på ugen de forgår under det enkelte hold under Tilmelding eller på holdets egen side i menuen. Eller se længere nede på denne side.  

Pilates kører Mette Møller selvstændigt.

 

Kontakt afdeling 

Tilmelding af Gymnastik hold

Følg Skals Gymnastikforening

Skals Gymnastikforening

I hjertet af Jylland finder du os. Skals gymnastikforening er en bredde idrætsforening med mange sportslige afdelinger. Læs mere om afdelingerne her på siden

Her bor vi

Skals Idrætscenter
Kærvej 9
8832 Skals