Gymnastik

Gymnastik Forårsopvisning

Søndag d.15. marts kl.13.30 til ca 16.30 på Skals Efterskole, som er vært ved kaffe og kage efterfølgende.

Kom og se hvad SGF holdene har arbejdet med hele sæsonen.

Holdene er Mor-Far-barn, Børnehavebørn, 0-2.kl., 3-5.kl., Juniorer, Ynglinge, Danse Fitness, Skals Efterskole.

Gæsteholdet i år er de dygtige Rope Skipping børn fra Højderyggens Gymnastikforening i Nørre Snede.

 

Så er opstart til den nye sæson for gymnastikholdene samt Danse fitness og yoga kommet godt i gang :-). Læs mere om det enkelte hold under Gymnastik “fanen” 🙂 (Det er en fejl men Senior fitness/gymnastik ligger under Yoga for teens 🙂 vil blive rettet)

Som noget nyt vil der, foruden Danse fitness holdet, være et Danse fitness hold Go Slow, hvor tempoet er sat væsentligt ned samt færre hop og dermed kan man vælge mellem et højt tempo og et blidere tempo 🙂 men der er garanti for fede danserytmer og et godt humør på begge hold.

Et andet spændende nyt tilbud er Senior fitness/gymnastik som er en skånsom motionsform der kan udøves siddende og stående. Denne motionsform træner styrke, balance og bevægelighed. Der vil være brug af forskellige redskaber under træningen.

I Skals dækker gymnastik over en bred paletten af aktiviteter og hold. Alt fra de helt små til voksne kan finde netop et gymnastik eller fitness hold hos os.

Læs mere om de forskellige hold og hvornår på ugen de forgår under det enkelte hold under Tilmelding eller på holdets egen side i menuen. Eller se længere nede på denne side.  

Pilates kører Mette Møller selvstændigt i denne sæson.

 

Kontakt afdeling 

Tilmelding af Gymnastik hold

Følg Skals Gymnastikforening

Skals Gymnastikforening

I hjertet Jylland finder du os. Skals gymnastikforening er en bredde idrætsforening med mange sportslige afdelinger. Læs mere om afdelingerne her på siden

Her bor vi

Skals Idrætscenter
Kærvej 9
8832 Skals