Gymnastik 

 

13.03.2021

Afslutning på SGF sæson 2020/2021

Kun enkelte muligheder har været åbne for at dyrke yoga og danse fitness her i foråret. Hanne har på fantastisk vis styret yoga undervisning hjemmefra og Mette laver nu udendørs danse fitness ved hallen om onsdagen kl.17.30 (så mød endelig op her :-))

Eller er det med en underlig følelse, at vi nu runder sæsonen 2020/2021 af. Vi var heldige at få en god start på sæsonen – dog med Corona som en uønsket følgesvend. Deraf fulgte en anderledes tankegang og tilgang til gymnastikken, da vi naturligvis skulle efterleve DGI’s skærpede restriktioner for at kunne tilbyde gymnastik.

Der blev tænkt kreativt i nogle sammenhænge, og det lykkedes ret godt at lave meningsfuld gymnastik og bevægelse trods restriktionerne. Dette takket være børn og voksne med respekt for og forståelse af at holde Corona på afstand. Tak for det!

Glæden over at være kommet godt i gang med sæsonen varede dog ikke ved, da 2. bølge af Corona rigtig fik fat, og vi igen måtte lukke helt ned inden jul. Vi havde på det tidspunkt troet og håbet på, at vi blot skulle have en ’forlænget juleferie’, og at vi måske ville få lov at runde sæsonen af på gulvet igen. Det viste sig dog ikke muligt til stor skuffelse for mange.

Der skal lyde en stor tak til alle jer, der har været aktive i SGF på den ene eller anden måde. Tak for at støtte op om foreningen. Vi håber, at I alle har troen og håbet med jer igen til næste sæson, så vi forhåbentlig kan starte op som normalt til september. Vi vil selvfølgelig til enhver tid følge myndighedernes anbefalinger.

På glædeligt gensyn til næste sæson

Mange forårshilsner fra Gymnastikudvalget

Anja, Marie, Rikke og Stina

12.12.2020

Kære alle

Grundet de nye tiltag i Region Midtjylland stopper al gymnastiktræning samt danse fitness og yoga fra og med uge 51.

Vi håber på at kunne starte op efter nytår som planlagt. Hvis dette ikke er tilfældet vil der komme mere information,

Hermed et ønske om en glædelig jul og et godt nytår til jer alle fra SGF gymnastikudvalget.

Vi håber på at kunne se jer alle igen til et nyt år med meget mere gymnastik 🙂

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Rikke på 4023 9297 

September 2020

I SGF håber vi meget at vi kan komme godt i gang med den nye sæson. Vi vil selvfølgelig følge de til den tid gældende krav fra myndighederne, så vi alle kan føle os trygge. Der vil være nogle krav og regler som vi alle skal leve op til.

Husk disse 3 vigtige generelle råd til forebyggelse af smittespredning

• Hvis du har symptomer på sygdom så bliv hjemme

• Fortsæt med at have god og grundig håndhygiejne (vask og sprit hænder ofte), samt host/nys i ærmet

• Fortsæt med at holde afstand til andre (1-2 meter)

Der vil være håndsprit tilgængeligt og rengøring af redskaber.

For børneholdene vil situationen afgøre om der kan/skal være forældre til stede under træning. Alle regler som gælder for børnene gælder selvfølgelig også for forældrene. Sørg for at dit barn er klar til gymnastiktræning. Det vil sige, at dit barn er omklædt hjemmefra. Indgangen ved cafeteriet SKAL anvendes. Sørg for at dit barn tager hjem/bliver hentet umiddelbart efter gymnastiktræning. Alle trænere, hjælpere og børn vil blive registreret til hver træning. Alle vil få udleveret en folder som angiver nærmere om retningslinjerne mht. Covid-19. Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Rikke Trinderup på 4023 9297. 

Vi starter, efter planen, op i uge 38. Vi har igen i denne sæson hold for alle aldre. Så kom endelig og få en prøvetime hvis du er i tvivl om du vil gå på holdet 🙂

Der vil dog ikke være Danse fitness GoSlow men måske det kommer på programmet en anden gang 🙂

Læs mere om det enkelte hold under Gymnastik “fanen” 🙂

Senior fitness vil igen være at finde om onsdagen. Det er en skånsom motionsform der kan udøves siddende og stående. Denne motionsform træner styrke, balance og bevægelighed. Der vil være brug af forskellige redskaber under træningen.

I Skals dækker gymnastik over en bred paletten af aktiviteter og hold. Alt fra de helt små til voksne kan finde netop et gymnastik eller fitness hold hos os.

Læs mere om de forskellige hold og hvornår på ugen de forgår under det enkelte hold under Tilmelding eller på holdets egen side i menuen. Eller se længere nede på denne side.  

Pilates kører Mette Møller selvstændigt.

 

Kontakt afdeling 

Tilmelding af Gymnastik hold

Følg Skals Gymnastikforening

Skals Gymnastikforening

I hjertet af Jylland finder du os. Skals gymnastikforening er en bredde idrætsforening med mange sportslige afdelinger. Læs mere om afdelingerne her på siden

Her bor vi

Skals Idrætscenter
Kærvej 9
8832 Skals