Yoga

“For mig er yogaens vigtigste formål at stilne vores sind” (Hanne Sølund Pedersen).
Vi lever i en tid, hvor mange af os har konstant travlt og vi kan have en tendens til at gøre alting til et projekt. Yoga er ikke et ikke et projekt. Dermed ikke sagt du ikke sagtens kan have en konkurrence kørende med dig selv – Du er okay som du er. Yoga træner os i at være til stede i kroppen, arbejde med den, mærke, sanse, acceptere og give os en følelse af indre styrke.
Derudover er der også den umiddelbare mere synlige og sporty side af yoga. Det træner din styrke, udholdenhed, smidighed og balance. Alle vil blive udfordret og du skal forvente at svede. Alle kan være med, kvinder, mænd, tykke, tynde, unge og gamle. Yoga er for alle, der vil gøre noget godt for både krop og sind.

I Yoga udspænder og strækker du de forkortede muskler og giver styrke til de svage. Vi arbejder med alle muskler i kroppen lige fra lår og ryg til bækkenbund og fødder, og gennem yogaen bliver du opmærksom på din krops styrker og begrænsninger.

Mød op til en uforpligtende prøvetime!!!

 Tirsdag kl. 20.00 – 21.00 i Skydecenteret – 1 sal.

 

Tilmeld dig holdet      Kontakt afdeling 

Tilmelding af Gymnastik holdet

Følg Skals Gymnastikforening

Skals Gymnastikforening
I hjertet Jylland finder du os. Skals gymnastikforening er en bredde idrætsforening med mange sportslige afdelinger. Læs mere om afdelingerne her på siden

Her bor vi
Skals Idrætscenter
Kærvej 9
8832 Skals